Warning: fopen(/var/www/brugerlaerer.dk/public_html/tmp/cache/contentcache.php) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /var/www/brugerlaerer.dk/public_html/lib/classes/class.contentoperations.inc.php on line 568

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/brugerlaerer.dk/public_html/lib/classes/class.contentoperations.inc.php on line 569

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/brugerlaerer.dk/public_html/lib/classes/class.contentoperations.inc.php on line 570
Brugerlærere Ringkøbing-Skjern - Gæstebog

Udskriv denne side

Gæstebog

Besked 1-10 af 23.
27-09-2018 09:53
E ( Skjern , Danmark )
Vi har i dag i undervisningen hørt om Dans historie. Dette har hjulpet mig til at få et bedre indblik i sygdommen, hvilket er rart. Derudover har han været rigtig god til at forklare og gøre det spændende.
24-04-2017 11:53
Cathrine SKjøth Christensen ( Holstebro , Danmark ) Cathrine0904 <at> hotmail <dot> com
Hej Dan!
I dag har du været ude på VIA Holstebro til et oplæg - det var super godt.
Jeg spurgte ind til kærlighed, samliv og relationer. Du sagde, at det var svært og anerledes at skabe et forhold til fx. en kvinde og du sagde også at det var svært at "score en dame" på en institution. Jeg vi bare sige, at det ikke gør dig mindre attraktiv at være psykisk syg. Mange kvinder vil sætte pris på dine velformulerende og kloge ord.Du er utrolig detaljerende og klog på verden, kulturer og selvindsigt.
Al held og lykke fremover (og med kærligheden ;) )

Vh Cathrine
10-02-2017 08:18
Anna Sophie ( Silkeborg VIA Sygeplejerskeuddannelsen )
Hej Dan,

Tusind tak for et fantastisk godt foredrag. Det var spændende at høre dine historier og få en indsigt i, hvordan du har oplevet at leve med en sindslidelse. Du fortalte, at du ønskede at komme nogle af de mange tabuer til livs der var omkring psykiske sygdomme, og det gjorde du helt sikkert. Dine historier har givet stof til eftertanke.

Jeg kan kun anbefale at høre Dans historie.
06-02-2017 12:56
Mette ( Holstebro VIA Sygeplejerskeuddannelsen , Danmark ) 241364 <at> via <dot> dk
Hej Dan Lind :-)
Du har i dag hold foredrag på VIA Holstebro. Vi får afvide efterfølgende at det ville have været godt, hvis vi alle havde startet med at lukke vores computer ned. Synes lige du fortjener at vide at selvom nogen af os sad med vores computer og skrev lidt ned, betyder det ikke at du ikke havde fanget vores opmærksomhed, stærkt modsat. Det var virkelig fantastisk at du ville holde det fordrag for os, og tak for ærligheden.
28-11-2016 14:33
Helle Steffensen
Hej Dan Lind :)

Tusind tak for det fantastisk foredrag idag, det har sat mange tanker igang.. Syntes jeg har fået en bedre forståelse for sindslidelsen skizofreni og hvordan livet kan være når man har en sindslidelse.. Du er ærlig og god til at foreklare om oplevelser og de handlinger som du har gennemgået i dit liv og syntes det var helt fantastisk at man med din fortid og nutid kan stille sig op og holde et foredrag :) kæmpe applaus til dig
15-11-2016 14:34
nadia
Hej Dan.
1000 tak for et fantastisk foredrag idag på VIA university college.
Du fortæller meget ærligt om hvordan det er at leve med en psykisk lidelse, og jeg er meget overrasket hvor meget jeg lærte af at høre din historie. bla. det du fortalte om respekt, at være i øjenhøjde og anerkende de forskelligheder vi har som mennesker.
Du har en meget beundringsværdig og levende måde at fortælle og beskrive dine oplevelser på og jeg har helt sikkert fået en masse med mig, som jeg håber jeg kan bruge i mit arbejde som sygeplejerske fremover.
Helt sikkert et foredrag jeg ikke ville være foruden! - Tak fordi du gad fortælle os din historie ;)
Med venlig hilsen Nadia.
08-09-2016 18:36
Karina Dahl Gydesen ( Skjern )
Hjemmeside: www.vucrs.dk
Kære Dan.
Tusind tak for nogle gode og spændende timer i dag. Det var rigtig givtigt. :)

Mange hilsner fra
Karina, VUC.
24-08-2016 11:53
Jacob
Hej Dan.
Tusinde tak for dette fine foredrag, det var rart at høre, hvad du havde at sige, og at vi fik et indblik i din oplevelse.
08-05-2016 22:31
Signe van der Keur ( Danmark )
Hej Dan Lind!
Tusind tak for besøget her forleden! Det var virkelig spændende, og virkelig en øjenåbner! Der var så mange ting jeg ikke vidste, og der var så mange ting jeg blev klogere på! Tak for at du har lyst til at dele din livshistorie med os! Det betyder meget!
Håber du får det bedre fremover! og må Gud være med dig!
-Signe
26-04-2016 16:24
Rasmus Houler ( Sædding Efterskole )
Hjemmeside: www.saedding.dk
Vi har haft besøg af Dan Lind i to fællestimer. I første fællestime fortalte Dan sin livshistorie på en meget ærlig og gribende måde. I anden fællestime besvarede Dan en lang række spørgsmål fra eleverne. Jeg oplever Dan som et meget givende og ærligt menneske, meget reflekteret og velformuleret. Han er omhyggelig og samvittighedsfuld i forhold til at træffe aftaler og følge op på aftaler. Det var en god og stærk oplevelse og helt sikkert lærerigt for eleverne. Jeg kan stærkt anbefale Dan som foredragsholder for efterskoleelever. Tak til Dan og de øvrige brugerlærere for jeres engagement i opgaven med at oplyse om psykisk sygdom! Med venlig hilsen Rasmus B. Houler, forstander

Forrige side: Artikler
Næste side: Kontakt