Udskriv denne side

Gæstebog

Besked 11-20 af 22.
21-04-2016 21:48
Cathrine
Hej Dan, super fedt at have dig, meget spændende at høre om dig på Sædding efterskole! Alt held i fremtiden til dig!
21-04-2016 20:48
Jonas Kattner
Mange tak for ordene. Det var oplysende, du virker som et godt menneske ;)
Jonas Kattner
08-10-2014 22:35
Rasmus B. Houler ( Sædding Efterskole )
Hjemmeside: www.saedding.dk
Kære Lise Lotte! Tusind tak for dine besøg her i to fællestimer på Sædding Efterskole! Du har været meget troværdig og velforberedt og god at lytte til. Din historie er gribende med mange relevante aspekter for unge, både sårbare og robuste. Det var dejligt at høre, hvordan kærlighed og trofasthed har haft så stor betydning i dit liv! Mange hilsener Rasmus Houler, forstander
06-12-2013 08:51
Emil ( Sædding Efterskole )
Hej Dan.
Tak for et rigtig godt foredrag. Det var fedt at høre din historie. Og fedt, at du kunne svare godt på de spørgsmål der var. Tak for oplevelsen.
05-12-2013 08:34
Mathias (Sædding Efterskole)
Hej Dan!
Tak for et super godt foredrag. Det er fedt at du ville dele din historie med os, også selvom den er så barsk. Tak for din åbenhed, alt godt til dig fremover :)
04-12-2013 08:57
Rasmus B. Houler ( Sædding Efterskole )
Hjemmeside: www.saedding.dk
Hej Dan Lind Hansen
Tusind tak for dit besøg til en fællestime her på Sædding. Du gør et stort indtryk, og du er meget behagelig at lytte til. Tak fordi du ville dele din barske livshistorie med os! Jeg vil helt sikkert gøre brug af dig en anden gang, og jeg ønsker alt godt for dig fremover!
Med venlig hilsen
Rasmus B. Houler, forstander
21-11-2012 17:38
janni ( dk )
Har været til fællesundervisning i skjern på rosengården i dag. Må tage hatten af for Dan Lind Hansen. Oplægget var super godt (yes) og du fik sat sygdommen i et andet perspektiv for mig. Håber alt lykke i fremtiden og rart og se der er et håb (sun)
19-11-2012 14:50
Mai ( sosuskolen Herning , dk )
Vi har haft besøg af Dan i dag, super fedt oplæg :) Synes det er SÅ fedt, når man får undervisning af folk, som har prøvet på egen krop, hvad det vil sige. Stor respekt (yes).
30-01-2012 10:51
Birthe Degnboel

Marianne gjorde det FLOT.


Hils hende og sig tak for den åbenhed og ærlighed hun viste. Det var imponerende.


Foredraget gik op i en højere enhed, da vores konsulent i Røde Kors selv har arbejdet i psykiatrien. På den måde fik vi historien fra det virkelige liv koblet med behandler-verdenen - så bedre kunne det ikke være,  og får vi brug for det, vil vi gerne bruge jer igen


Mange hilsner fra Birthe Degnboel


 

07-11-2011 10:06
Kasper og Adreas Hyldegårdsskolen 9. ab

Hej Dan!
Først og fremmest vil vi gerne sige tak for en fantastisk forklaring om din psyke. Det ændrede vores syn på de psykiske syge drastisk. Før var vi udmærket klar over, at der var noget galt med psykisk syge. Vi var dog ikke klar over, at det kunne være så galt, som du udtrykker dig.
Vi fik indtryk af, at I har det virkelig svært og lever et hårdt liv. Vi blev mere bevidst e om, I ikke selv kan kontrollere jeres handlinger. Vi har også fået fornemmelsen af, hvilken kamp I lever mod jeres sygdom hver evig eneste dag. Det må være så hårdt…
Dit foredrag var yderst spændende og vi fik bunkevis af information omkring hele emnet. Du har nu forårsaget en markant ændring på vores synspunkt omkring psykisk syge!
Vi har stor respekt for, at du er kommet så langt på din vej ud af den onde cirkel.
Vi håber medvind for dig og din familie i fremtiden.
Kærlig hilsen Casper Lassen og Andreas Foldager.


 


Forrige side: Artikler
Næste side: Kontakt