Warning: fopen(/var/www/brugerlaerer.dk/public_html/tmp/cache/contentcache.php) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /var/www/brugerlaerer.dk/public_html/lib/classes/class.contentoperations.inc.php on line 568

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/brugerlaerer.dk/public_html/lib/classes/class.contentoperations.inc.php on line 569

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/brugerlaerer.dk/public_html/lib/classes/class.contentoperations.inc.php on line 570
Brugerlærere Ringkøbing-Skjern - Gæstebog

Udskriv denne side

Gæstebog

Besked 21-23 af 23.
07-11-2011 10:06
Kasper og Adreas Hyldegårdsskolen 9. ab

Hej Dan!
Først og fremmest vil vi gerne sige tak for en fantastisk forklaring om din psyke. Det ændrede vores syn på de psykiske syge drastisk. Før var vi udmærket klar over, at der var noget galt med psykisk syge. Vi var dog ikke klar over, at det kunne være så galt, som du udtrykker dig.
Vi fik indtryk af, at I har det virkelig svært og lever et hårdt liv. Vi blev mere bevidst e om, I ikke selv kan kontrollere jeres handlinger. Vi har også fået fornemmelsen af, hvilken kamp I lever mod jeres sygdom hver evig eneste dag. Det må være så hårdt…
Dit foredrag var yderst spændende og vi fik bunkevis af information omkring hele emnet. Du har nu forårsaget en markant ændring på vores synspunkt omkring psykisk syge!
Vi har stor respekt for, at du er kommet så langt på din vej ud af den onde cirkel.
Vi håber medvind for dig og din familie i fremtiden.
Kærlig hilsen Casper Lassen og Andreas Foldager.


 

07-11-2011 10:05
Mia fra Hyldegårdsskolen 9.ab

Kære Dan :)


Tusind tak for, at du kom og fortalte os om skizofreni. Det var virkelig spænende at høre din historie, og få et bedre indblik i hvordan det er at være skizofren. Jeg synes jeg er blevet en hel del klogere på det, at have en psykisk lidelse, og jeg blev rigtig overrasket over, hvor slemt det enlig er. Specielt hvis man tænker på at du kun har en mild grad.
Jeg synes det er underligt at tænke på, at du har lidt i så mange år, uden at have fået noget hjælp, og uden at opsøge det.
Jeg synes det var ret tankevækkende, at det startede med at du var på stoffer, og først senere hen har sat trådene sammen, og fundet ud af, at det hele nok bundede i din barndom.
Jeg er rigtig glad for at have hørt din historie.


Hilsen Mia :)

03-11-2011 11:49
Jackie

Hejsa :)


Først og fremmest. Stor tak til Dan, som var ude på vores skole og fortælle om sit liv i vores psykologi time i Skjern. Du klarede det kanon godt!Det var helt utroligt at hører din historie.


Jeg har fået en større oplevelse af hvordan det er at have en sindslidelse inde på livet og hvor forfærdelig det må være at leve med. Jeg synes det er en helt fantastisk idé at I kommer rundt om i landet og fortæller om jeres historie og får nedbrudt nogle af alle de fordomme andre mennesker har om det.


Synes det er helt fantastisk at I tør/vil stille jer frem! Tager hatten af for jer :)


Helt fantastisk :) Synes I er kanone! :)


Forrige side: Artikler
Næste side: Kontakt