Udskriv denne side

Gæstebog

Besked 21-22 af 22.
07-11-2011 10:05
Mia fra Hyldegårdsskolen 9.ab

Kære Dan :)


Tusind tak for, at du kom og fortalte os om skizofreni. Det var virkelig spænende at høre din historie, og få et bedre indblik i hvordan det er at være skizofren. Jeg synes jeg er blevet en hel del klogere på det, at have en psykisk lidelse, og jeg blev rigtig overrasket over, hvor slemt det enlig er. Specielt hvis man tænker på at du kun har en mild grad.
Jeg synes det er underligt at tænke på, at du har lidt i så mange år, uden at have fået noget hjælp, og uden at opsøge det.
Jeg synes det var ret tankevækkende, at det startede med at du var på stoffer, og først senere hen har sat trådene sammen, og fundet ud af, at det hele nok bundede i din barndom.
Jeg er rigtig glad for at have hørt din historie.


Hilsen Mia :)

03-11-2011 11:49
Jackie

Hejsa :)


Først og fremmest. Stor tak til Dan, som var ude på vores skole og fortælle om sit liv i vores psykologi time i Skjern. Du klarede det kanon godt!Det var helt utroligt at hører din historie.


Jeg har fået en større oplevelse af hvordan det er at have en sindslidelse inde på livet og hvor forfærdelig det må være at leve med. Jeg synes det er en helt fantastisk idé at I kommer rundt om i landet og fortæller om jeres historie og får nedbrudt nogle af alle de fordomme andre mennesker har om det.


Synes det er helt fantastisk at I tør/vil stille jer frem! Tager hatten af for jer :)


Helt fantastisk :) Synes I er kanone! :)


Forrige side: Artikler
Næste side: Kontakt